Chec Bounty

de miremirc in Prajituri, 1 Mar 2011 | 6141 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 250 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 4 oua,
  • 400 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 150 ml lapte,
  • 8 batoane ciocolata bounty mici
  • Glazura :
  • 250 g ciocolata,
  • 100 g cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Bounty:

Ptr. aluat : Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine , apoi laptele si la urma faina amestecata cu praful de copt.

Tapetam cu ulei si hartie de copt o tava de chec si turnam jumatate din compozitie, cele 8 bucatele de bounty asezate cate 4 pe rand, apoi peste turnam restul din compozitie si dam la cuptor; verificam cu scobitoarea cand se coace checul; dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca; eu l-am lasat de seara pana dimi cand am facut glazura.

Ptr.glazura: topim pe bain-marie ciocolata rupta bucatele apoi turnam peste checul racit iar peste cioco topita presaram cocos.

delicios!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Bounty" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Adriana